€ 309,00
+ € 6,49 Verzending

Cheesemaking Practice

  • Merk: Unbranded
Verkocht door:

Cheesemaking Practice

  • Merk: Unbranded

€ 309,00

Op voorraad
+ € 6,49 Verzending

14-dagen retourbeleid

Verkocht door:

€ 309,00

Op voorraad
+ € 6,49 Verzending

14-dagen retourbeleid

Betaalmethoden:

Beschrijving

Cheesemaking Practice

1 Een korte geschiedenis van kaas. - 2 Belang van kaas als voedsel. - 3 Soorten kaas. - 4 Inleiding tot het maken van kaas. - 5 Melk als grondstof voor het maken van kaas. - 6 Bacteriologie in relatie tot kaasmaken. - 7 Testen voor zuurgraad en chemische analyse in procescontrole. - 8 Additieven die worden gebruikt in kaasmelk. - 9 Starter culturen. - 10 Bereiding van kaasmelk. - 11 Coagulantia en precipitatiemiddelen. - 12 Kaasbereiding. - 13 Vervaardiging van kaas. - 14 Mechanisatie van de kaasmakerij. - 15 Rijping van de kaas. - 16 Kaasfouten en kaassortering. - 17 Membraanfiltratie van melk en wei. - 18 Kaaswei en het gebruik ervan. - 19 Geselecteerde kaasrecepten. Taal: Engels
  • Merk: Unbranded
  • Categorie: Onderwijs
  • Artiest: R. Andrew Wilbey
  • Uitgever / Label: Springer
  • Formaat: Paperback
  • Verschijningsdatum: 2012/10/06
  • Taal: Engels
  • Fruugo-ID: 343653002-752834018
  • ISBN: 9781461376675

Levering & retouren

Verzonden binnen6 dagen

  • STANDARD: € 6,49 - Levering tussen wo 14 januari 2026–do 15 januari 2026

Verzending vanaf Verenigd Koninkrijk.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid