€ 22,06
+ € 5,26 Verzending

Hatcho miso 400 g

€ 22,06

Op voorraad
+ € 5,26 Verzending
Verkocht door:
(Premium Verkoper)

€ 22,06

Op voorraad
+ € 5,26 Verzending

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Hatcho miso van Mimasa is een sojabonenpasta die drie jaar lang is gefermenteerd met kojizaden en met geroosterd gerstemeel. Deze sojamiso bevat weinig koolhydraten en een hoog eiwitpercentage. Het productieproces van Hatcho Miso is verdeeld in vier stappen: de eerste is de bereiding van koji (Aspergillus oryzae), vervolgens de bereiding van de sojabonen, het proces van het mengen van de koji met de sojabonen en ten slotte de fermentatie van de miso. Sojabonen worden bereid door wassen en weken. De grootte neemt 2,2 keer toe. Vervolgens worden ze gestoomd, afgekoeld en gemengd met koji en zeezout. Het gehele mengsel wordt vervolgens vermalen. Het wordt aanbevolen als smaakmaker in soepen, patés, peulvruchten en granen. Voeg bij voorkeur toe als het gerecht klaar is met koken. Verdun een kleine theelepel hatcho miso per portie in de soep of bouillon. Laat het een paar minuten rusten en serveer. Je kunt er ook heerlijke patés van maken door het te mengen met tahini en water, of als dressing in sauzen gebruiken. Houd er rekening mee dat het niet nodig is om zout toe te voegen aan hatcho miso, omdat het al een smaakmaker is waar zout in zit. Bewaar in een koele, droge plaats.
  • Fruugo-ID: 248517842-536280628
  • EAN: 8436032151359

Productveiligheidsinformatie

Raadpleeg de onderstaande productveiligheidsinformatie die specifiek is voor dit product

De volgende informatie wordt verstrekt door de onafhankelijke externe detailhandelaar die dit product verkoopt.

Productveiligheidslabels

CE Mark
Veiligheidswaarschuwingen: Het productieproces van Hatcho Miso is verdeeld in vier stappen: de eerste is de bereiding van koji Aspergillus oryzae, vervolgens de bereiding van de sojabonen, het proces van het mengen van de koji met de sojabonen en ten slotte de fermentatie van de miso. Sojabonen worden bereid door te wassen en te weken. De grootte neemt 2,2 keer toe. Vervolgens worden ze gestoomd, afgekoeld en gemengd met koji en zeezout. Het hele mengsel wordt vervolgens geplet. Bewaar op een koele, droge plaats.
Ingrediënten: Sojabonen 58,24%, Water 30,53%, Zeezout 10,78%, Geroosterd gerstemeel 0,45%, Koji-zaad Aspergillus oryzae 0,01% .

Levering & retouren

Wordt binnen 24 uur verzonden

  • EXPRESS: € 5,26 - Levering tussen vr 31 oktober 2025–ma 03 november 2025

Verzending vanaf Spanje.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid

Productconformiteitsdetails

Raadpleeg de onderstaande nalevingsinformatie die specifiek is voor dit product.

De volgende informatie wordt verstrekt door de onafhankelijke externe detailhandelaar die dit product verkoopt.

Fabrikant:
Hieronder treft u de contactgegevens van de fabrikant van het betreffende product dat op Fruugo wordt verkocht.

  • Mimasa
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vmirasierra@naturlider.com
  • 915171822

Verantwoordelijke persoon in de EU:
De volgende informatie bevat de contactgegevens van de verantwoordelijke persoon in de EU. De verantwoordelijke persoon is de aangewezen marktdeelnemer in de EU, die verantwoordelijk is voor de nalevingsvereisten met betrekking tot het product dat in de Europese Unie verkocht wordt.

  • Virginia Gómez Bravo
  • NATURALEADER IMPORT EXPORT, SL
  • CALLE RAMON Y CAJAL
  • Todelo
  • ES
  • 13001
  • vgomez@naturlider.com
  • 915171822