Ghirardelli Chocolade Karamel Schildpad Premium Brownie Mix Box, 18.5 oz

€ 10,95
+ € 38,49 Verzending

Ghirardelli Chocolade Karamel Schildpad Premium Brownie Mix Box, 18.5 oz

Ghirardelli Chocolade Karamel Schildpad Premium Brownie Mix Box, 18.5 oz

Prijs: € 10,95
Verkocht door:
€ 10,95
+ € 38,49 Verzending

Op voorraad

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Neem de perfecte, rijke, donkere chocoladebrownie en voeg romige karamel toe en walnoten overal en je eindigt met onze zeer speciale en unieke Turtle Brownie. De luxueus diepe smaak en gladde textuur van Ghirardelli Premium Chocolate is het geheim van pure brownieperfectie. Voeg gewoon water, olie en een ei toe om te genieten van deze ultrarijke, vochtige en taaie brownie en ervaar momenten van tijdloos genot met Ghirardelli. Elke doos bevat twaalf dozen van 18.5 ounce. Toen Domingo Ghirardelli, de avontuurlijke zoon van een beroemde Italiaanse banketbakker, zich tijdens de goudkoorts in San Francisco vestigde, creëerde hij enkele van de beste chocolade die Amerikanen ooit hadden geproefd. Vandaag, na meer dan 150 jaar gepassioneerd chocolade maken, heeft diezelfde geest geïnspireerd wat misschien wel 's werelds beste browniemixen zijn. Ze zijn alles wat een gebakken traktatie zou moeten zijn. En dan nog wat. Aanbevolen gebruik: Je zal nodig hebben: 1/4 kopje water, 1/3 kopje plantaardige olie, 1 ei.1. Verwarm de oven voor op 325ºF. Bereid de bakvorm voor door licht in te vetten of te besproeien met antiaanbakspray.2. Doe water, olie en ei in een middelgrote kom en roer tot het volledig gemengd is. Voeg de browniemix toe en roer tot alles goed gemengd is. Verspreid in de voorbereide pan. Snijd de hoek van het karamelzakje (ingesloten) af en laat een opening van 1/4 inch over. Knijp met een vol zakje 4-5 lijnen karamel over het beslag. Creëer een karamelpatroon door het mes voorzichtig door het oppervlak van het beslag en de karamel te trekken in afwisselend .3. Bak zoals hieronder aangegeven. Laat volledig afkoelen in de pan voordat je het aansnijdt. Bak voor een metalen pan van 8 "x 8" 38-42 minuten. Bak voor een glazen pan van 8 "x 8" 45-50. Bak voor een metalen pan van 9 "x 9" 36-40 minuten. UPC: 041449302522 Gewicht: 1,5 pond
  • Fruugo-ID: 68352393-137166022

Levering & retouren

Verzonden binnen2 dagen

  • STANDARD: € 38,49 - Levering tussen wo 08 oktober 2025–di 14 oktober 2025 - Goedkoopste - Snelst

  • EXPRESS: € 68,99 - Levering tussen wo 01 oktober 2025–di 14 oktober 2025

Verzending vanaf Verenigde Staten.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid

Productconformiteitsdetails

Raadpleeg de onderstaande nalevingsinformatie die specifiek is voor dit product.

De volgende informatie wordt verstrekt door de onafhankelijke externe detailhandelaar die dit product verkoopt.

Fabrikant:
Hieronder treft u de contactgegevens van de fabrikant van het betreffende product dat op Fruugo wordt verkocht.

  • Ghirardelli
  • Ghirardelli Chocolate Company
  • 1111 139th Avenue
  • San Leandro
  • US
  • 94578
  • info@ghirardelli.com
  • 5103463146
  • https://www.ghirardelli.com

Verantwoordelijke persoon in de EU:
De volgende informatie bevat de contactgegevens van de verantwoordelijke persoon in de EU. De verantwoordelijke persoon is de aangewezen marktdeelnemer in de EU, die verantwoordelijk is voor de nalevingsvereisten met betrekking tot het product dat in de Europese Unie verkocht wordt.

  • Lindt & Sprüngli
  • Lindt & Sprüngli
  • Seestrasse 204
  • Kilchberg
  • CH
  • 8802
  • compliance@lindt.com
  • 41447162233
  • https://www.lindt-spruengli.com/sustainability/governance-documents