Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

€ 199,00
+ € 3,99 Verzending

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

  • Merk: Unbranded
Verkocht door:

Bioactive Compounds in Foods: Effects of Processing and Storage

  • Merk: Unbranded

€ 199,00

Nog maar 2 op voorraad
+ € 3,99 Verzending
Verkocht door:

€ 199,00

Nog maar 2 op voorraad
+ € 3,99 Verzending

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Condition: Brand New Format: Hardcover - Publisher: Oxford University Press - Publisher Date: 2002 - Pages: 272 Pages - Dimensions: 236 mm 156 mm - Category: Engineering & Technology Textbook
  • Merk: Unbranded
  • Categorie: Science Fiction & Fantasie
  • Auteur: Chi-Tang Ho, Tung-Ching Lee
  • Lengte: 272 Pages
  • Uitgever / Label: Oxford University Press
  • Formaat: Hardcover
  • Grootte: 236 mm 156 mm
  • Verschijningsdatum: 2002
  • Taal: English
  • Fruugo-ID: 336426135-740036525
  • ISBN: 9780841237650

Levering & retouren

Verzonden binnen3 dagen

  • STANDARD: € 3,99 - Levering tussen vr 07 november 2025–di 18 november 2025

Verzending vanaf Verenigd Koninkrijk.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid