Zwemvin Shark Fin - roze

€31,95 Op voorraad
Kleur:
Roze
EAN:
5060167440038
Aantal:
  • Productreferentie: 3619042-7680132
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €10,37

Kenmerken: - Shark fin vormige drijfvermogen steun - Safe & veilig voelen in het water - meest geschikt voor kinderen van 15-30 kg en leeftijden 3 naar boven - beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren deze haai fin vormige drijfvermogen steun van Zwemvin geeft kinderen een veilig gevoel bij het leren om te zwemmen en bladeren hun armen vrij om te leren van hun zwemmen slagen. Ontworpen voor kinderen tussen de leeftijden van 3-6 jaar oud, tot ongeveer 30 kg in gewicht. Wat is Zwemvin? Zwemvin is een onderwijs steun, flotatie apparaat en plezier water speelgoed alles in één. Het moet hoog gedragen worden op de rug, boven het centrum van de zwaartekracht. Op deze manier wordt het 'onderbroken' het kind in het water - zal het niet tip een kind naar voren als correct gedragen. Zwemvin inspireert verbeelding en spelen. Wanneer een kind zet op een Zwemvin, ze onmiddellijk actiever, spelen, vertrouwen, leren, experimenteren en plezier

Zwemvin speelt een psychologische deel in het leren om te zwemmen, zelfs voordat een les is begonnen. Kinderen zijn dol op het gevoel van veiligheid en beveiliging Zwemvin geeft hen, terwijl het motiveert en verbeelding en spelen stimuleert. Het belangrijkste ding over Zwemvin is dit: hoe meer ondergedompeld is, des te meer steun geeft. Dit betekent dat wanneer het kind verticaal is, doggy peddelen door het water, Zwemvin zal worden bijna volledig ondergedompeld, maximale steun te geven. Van het kind lichaamshouding naarmate meer horizontale, komt Zwemvin uit het water minder steun. Dit betekent dat het kind meer zelf met minder en minder assitance is zwemmen. En Zwemvin nooit moet worden opgepompt, gedefleerd aan de hand, of moet hebben extra ondersteuning toegevoegd of verwijderd als met armbandjes/schijven, body vesten enz. In tegenstelling tot andere zwemhulpmiddelen, Zwemvin is multi beroerte functionele. Het laat de armen volledig vrij om te bewegen en dus kan gebruikt worden om te leren van de front-crawl, rug-takt, schoolslag en vlinder. Zwemvin werkt voor alle leeftijden en abilites: van kleuters nemen naar het water voor de eerste keer, helemaal door verbeterde lerenden Geavanceerd zwemmers die willen ontwikkelen stroke techniek. We gebruiken SwimFins in onze eigen zwemlessen dus kunnen getuigen van hun waarde voor kinderen van alle leeftijden vanaf ongeveer 3 jaar naar boven

Houd er rekening mee: Zwemvin komt in een maat alleen. Zwemvin heeft al geprobeerd en getest en is bewezen te werken voor alle leeftijden, maten en capaciteiten. Echter de verpakking er is een grafiek zegt Zwemvin is geschikt voor kinderen 15-30 kg en geeft een geschatte leeftijd van 3-6 jaar. Dit is een wettelijke verplichting voor alle zwemvesten dat veiligheidsonderzoek hebben ondergaan en is alleen ter indicatie. Dus, wat gebeurt er als u een kind dat is 5 jaar oud maar weegt 33kg? Is Zwemvin geschikt of is het niet? Alles wat we kunnen zeggen is dat wij getuigenissen van mensen over de hele wereld ons te vertellen dat het werkt voor kinderen van alle leeftijden. De uitvinder van de Zwemvin, Kevin Moseley, is zes voet-drie-duim lang, weegt over veertien stenen (dat is ongeveer 200 pond of 90 kg) en een Zwemvin zal houden hem drijven (hij heeft persoonlijk getest dit.) Dit moet een ouder of een leraar gemoedsrust geven. Zoals vermeld op de onderkant van de eachSwimFin, moet het echter worden gebruikt onder toezicht van de constante, staat.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer SwimFin producten