Stabilicer Sport

€54,00 Slechts 1 artikel op voorraad
Grootte:
EAN:
689076933599
Aantal:
  • Productreferentie: 3594465-7603296
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €13,68

STABILicers SPORT werden ontwikkeld voor onze ernstige sportliefhebbers. We weten dat u niet laten winter stopt u, dus we hebben ontworpen een product dat u kunt genieten van het met een beetje minder risico. Of u &

039; re een ijzige wandelpad, gaan voor een winter uitvoeren of net uit voor een latte in een sneeuwstorm, STABILicers SPORT zorgen vertrouwenwekkend grip. Een loopvlak combinatie en agressieve Klang maken perfecte mobiliteit en tractie. Ontworpen om te worden lichtgewicht met Tension-Fit Binding™, STABILicers SPORT houden veilig om uw favoriete Sportschoen of wandel schoen, en kan gedragen worden met meest casual schoeisel. Producteigenschappen: volledige Voetbescherming slip met hiel en de voorvoet schoenplaatjes onderhoudt tractie in uw natuurlijke pas tijdens het wandelen of hardlopen. Dual-Density TPE elastomeer constructie met vervangbare schoenplaatjes zorgt slijtvast duurzaamheid. Lichtgewicht TPE elastomeer houdt STABILicers SPORT veilig op zijn plaats. Tractie buitenzool loopvlak en klampen contact wandel oppervlak, bieden superieure grip op ijs, sneeuw, rots en bestrating. Vervangbare schoenplaatjes geld besparen en verhogen de levensduur van het product. Nieuwe Velcro © poeder Strap houdt SPORT veilig in plaats voor strenge activiteiten zoals wandelen en hiking trail sneeuw. STABILicers™ SPORT Veelgestelde vragen wat voor soort schoenen kan ik gebruiken mijn STABILicers SPORT met? U kunt STABILicers SPORT dragen met sportschoenen, casual schoenen, hiking boots of laarzen van het werk. (Sorry, hoge hakken en grotere laarzen zijn.) Hoe koppel ik STABILicers SPORT aan mijn schoenen? STABILicers SPORT hebben een elastomeer spanning-fit bindsysteem dat zal houden hen zonder speling op zijn plaats. Omdat STABILicers SPORT rekken over een schoen of laars zij meer moeite om op te zetten dan de oorspronkelijke STABILicers waardoor ze minder wenselijk voor wie heeft van artritis in hun handen. Zal mijn STABILicers SPORT strekken zich uit, waardoor ze niet passen in de tijd? STABILicers SPORT zijn vervaardigd uit een speciale elastomeer samengestelde waarmee ze een groot geheugen te hebben en zijn ontworpen om hun vorm te houden. Echter als links op een paar schoenen of verfrommeld omhoog in een kast, kunnen ze hun vorm iets veranderen. Op welke oppervlakken kan ik draag STABILicers SPORT? STABILicers SPORT kan gedragen worden op de meeste oppervlakken buiten gevonden. Ze zijn niet bedoeld voor indoor gebruik en kan krassen veroorzaken op vloeren en vloerbedekking op te vangen. STABILicers SPORT zijn ook niet ontworpen voor gebruik op harde, gladde oppervlakken zoals tegels, stenen of metalen die volledig glad zijn gepolijst. Bieden STABILicers SPORT tractie op duidelijke bestrating of trottoirs? Ja, STABILicers SPORT greep bestrating, rock, trottoirs en meeste buiten omstandigheden. Hoe weet ik welke maat te bestellen? Bekijk onze maattabel. Selecteer uw schoenmaat en de bijbehorende STABILicers SPORT maat vinden. Bent u tussen twee maten, bestel het kleiner als u ze voornamelijk voor loopschoenen en de grotere kopen zijn als u hen voor laarzen krijgt. Een nauwe pasvorm is alles wat die u nodig hebt; het doesn &

039; t behoefte om precies te zijn. UK maten zijn als volgt: X kleine 3-5 kleine 5,5-7,5 Medium 8-9.5 dikke 10-12 hoe vaak ik moet ter vervanging van de schoenplaatjes? Het zal afhangen van hoe vaak je STABILicers SPORT dragen en op welke oppervlakken. Als je ze gebruiken alleen op sneeuw en ijs zal ze duren voor onbepaalde tijd. Als, echter, je draagt ze op de stoep, zal zij moeten vaker slijtage worden gecontroleerd. Vervang schoenplaatjes wanneer het oppervlak glad wordt. Hoe vervang ik de schoenplaatjes? De schoenplaatjes kunnen heel gemakkelijk worden gewijzigd met een ¼" socket moersleutel of schroevendraaier. Vervanging schoenplaatjes zijn verkrijgbaar in zakken van 25, maar slechts enkelen over elke tong zal moeten tegelijk worden gewijzigd. Kan ik gewoon kopen schroeven bij de ijzerhandel voor vervanging? STABILicers SPORT schoenplaatjes zijn ontworpen om te passen in een schroefdraad recipiënt en worden gemaakt van geval-gehard staal te verminderen slijtage. Ze hebben een speciaal ontworpen shape dat in het ijs bijt. Hoe zal de invloed van temperatuurveranderingen op mijn STABILicers SPORT? STABILicers SPORT zijn ontworpen voor gebruik van de winter, dus koud weer geen invloed op hen. Echter STABILicers SPORT zijn niet dol op hoog vuur en mag niet worden overgelaten in direct zonlicht of in een verstopte auto. Moet ik mijn STABILicers SPORT vooraf rekken voordat ik probeer ze op voor de eerste keer? Ja, stretching vooraf uw nieuwe STABILicers SPORT zal zorgen voor een gemakkelijkere eerste tijd passen. Hoe moet ik mijn STABILicers SPORT bewaren gedurende de zomer? Verwijder de schoenplaatjes (aanbevolen, maar niet verplicht) en bewaar ze in een droge omgeving. STABILicers SPORT mag niet worden opgeslagen op elke locatie van de hoge hitte (zoals portieken of in de auto.)

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer 32 North producten