Burgon & Ball

Sophie Conran Weeder door Burgon & Ball - Gift Boxed

€17,95 5 op voorraad
EAN:
5019360007876
Aantal:
  • Productreferentie: 3507965-7359345
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €8,15

Geschenk Boxed Sophie Conran Weeder door Burgon & Ball. "De Tuin & Great Outdoors Collection" is uitsluitend door Sophie Conran ontworpen voor Burgon & Ball. Werken in samenwerking met Burgon & Ball, heeft Sophie creëerde een prachtige collectie van ergonomisch geavanceerde tools en handschoenen, speciaal ontworpen met de vrouwelijke kant in het achterhoofd, en gift sets voor liefhebbers van het buitenleven. In een reactie op haar wieder, Sophie zei: "Mijn unieke drieledige wieder is vooral goed in het wegnemen van die duivelse onkruid dat opnieuw te groeien als je in een van de wortels te verlaten. Houd gewoon de wiet in de ene hand, dompel de tanden rond de wortels van de plant en draai aan de overtredende indringer en zijn wortels te verwijderen. " De kwaliteit tuin schoffel heeft een gewaxte FSC handvat van beukenhout, messing metalen kap, roestvrij stalen kop, en meet ongeveer 24.5cm lang x 2,5 cm breed. Geleverd in een prachtig, branded geschenkverpakking. Een boodschap van Sophie ... Groeiende bloemen, groenten en kruiden brengt voedsel en vreugde in mijn leven. Tuinieren en zijn rijke beloningen zijn een fantastische wondermiddel om de hectiek van het leven dat we allemaal te maken met dag tot dag. Ik ben opgegroeid met ouders die beiden enthousiaste tuinders waren en van jongs af aan hebben kunnen genieten van de rust en schoonheid is te vinden in de tuin. Waar ik mezelf heb gevonden, heb ik altijd had de drang om mijn handen te krijgen in wat aarde en ik probeer zo veel tijd buiten doorbrengen mogelijk - crating een tuin is een fantastisch lonende bezigheid. Zoals bij de meeste gezinnen, mijn huis draait om de keuken, die is gevuld met prachtige wisselende bloemen uit de tuin en een vrij sporadische aanvoer van geurige kruiden en glorieuze misvormde groenten. Niet verrassend, afkomstig uit een familie van ontwerpers, heb ik het schetsen van ideeën voor producten voor zo lang als ik me kan herinneren. Als tuinman ik altijd al gedroomd van het creëren van een reeks van tuingereedschap en accessoires. Een van de problemen die ik onder ogen als vrouw wanneer tuinieren is dat mijn handen zijn over het algemeen te klein voor standaard gereedschap. Mijn ontwerpen specifiek dit probleem aan te pakken en ik hoop dat zal toevoegen aan de vreugde van het tuinieren met hun schoonheid en verbeterde functionaliteit. Ik ben blij om te werken met Burgon & Ball om mijn gereedschap te produceren, vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere bouwwerken in de tuin van het maken van gereedschap. Ik ben enorm trots op deze instrumenten, die een genot om mee te werken zijn. Ik hoop dat je ook van ze houden. Hoe beter de gereedschappen, hoe makkelijker de baan. Sophie.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Burgon & Ball producten