€ 3,95
+ € 7,49 Verzending

Ricinusolie - 100ml

Van Ancient Wisdom

Prijs: € 3,95
€ 3,95 + € 7,49 Verzending

Op voorraad

Verzonden binnen7 dagen

Beschrijving

Botanische naam: Ricinus Communis Oorsprong: Zijn gedacht dat Ricinusolie zijn gebruikt uit de oudheid door Egyptische artsen om de ogen te beschermen tegen irritatie. Hoewel de Caster olie tegenwoordig wereldwijd wordt geproduceerd, blijft de grootste producent India. Ricinusolie wordt veel gebruikt in de geneeskunde, cosmetica en in de industriële chemie. Het wordt verkregen door koude perszaad van de riceurplant. Ricinusolie is grote drager olie voor essentiële oliën en wordt ook gebruikt om de absorptie van andere cosmetische ingrediënten te verbeteren. Met zijn dikke textuur kan deze olie een goede remedie zijn voor de droge huid. Bij gebruik als massage olie kan helpen om de bloedsomloop en kan ook profiteren van de haargroei. Kleur en geur: Ricinusolie heeft lichtgele kleur en bijna geurloze vette geur Textuur: zeer dikke olie, honing achtige textuur Houdbaarheid: 1 jaar Onze Castor basis Oil is leergierig geselecteerd, vaker niet uit primaire bronnen gekocht, getest op zuiverheid en onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen. Afkomstig uit de hele wereld deze Castor Oil is afkomstig uit India en gemaakt door koud geperst extractie methode.

Levering & retouren

Specificatie

Merk Ancient Wisdom
Categorie Massage-olie
Fruugo-ID 48600502-96465435
EAN 5055796562121
Retailer VRN GB168680762