Prunus Incisa Ochidora. De Fuji Cherry, een sierlijke langzaam groeiende kleine boom, wordt vaker gezien als een grote struik.

€ 11,95
+ € 16,49 Verzending

Prunus Incisa Ochidora. De Fuji Cherry, een sierlijke langzaam groeiende kleine boom, wordt vaker gezien als een grote struik.

Prunus Incisa Ochidora. De Fuji Cherry, een sierlijke langzaam groeiende kleine boom, wordt vaker gezien als een grote struik.

Prijs: € 11,95
€ 11,95 + € 16,49 Verzending

Nog maar 4 op voorraad

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

PRUNUS \nincisa \nOchidora \n\n\n Vanaf de hellingen van de beroemde vulkaan van Japan is de Fuji-kers een sierlijke langzaam groeiende kleine boom, maar wordt vaker gezien als een grote struik.\n\nHighly beschouwd als een sierbloemige variëteit werd ontdekt in een boerentuin in Gotenbo City, Shizuoka Prefectuur, Japan. \nDe bloemen, roze in knop, die een lichtere tint roze openen, hangen in hangersclusters en kunnen maar liefst 20-50 bloemblaadjes hebben. \nBlooming begin (april) wordt het over het algemeen beschouwd als een betere keuze voor kleine tuinen dan zijn grotere neven, de bekende Japanse bloeiende kersen. \nLootjes komen geelgroen tevoorschijn tijdens de bloei en geven een spectaculaire kleurvertoning voordat ze in de herfst vallen. \nEen goed gedraineerde vruchtbare plek is het beste en Prunus incisa lijkt beter te gedijen op kalk of boven krijt dan op zure grond. \nGemakkelijk om te groeien, volledig winterhard en ziektevrij, er hoeft niet te worden gesnoeid en in tegenstelling tot andere kersen zijn ze niet gevoelig voor canker. \nJapanese mensen gebruiken vaak Prunus incisa voor bonsaiwerk en het kan ook worden gebruikt voor hedging. \nAlle gebruikte foto's zijn van volwassen planten in bloei, ze zijn alleen ter illustratie en weerspiegelen mogelijk niet alle tijden van het jaar de plant. \nOnze planten worden geleverd ex. potten van 7 cm, ze kunnen onmiddellijk worden uitgeplant, maar betere resultaten kunnen worden verkregen als ze korte tijd in een iets grotere container worden gekweekt voordat ze naar hun uiteindelijke groeiposities worden verplant \nPACK 1 PLANT<brbr ><br>\nIMMEDIATE \n \nWanneer de besteldatums een beetje kunnen variëren als de oogst- of weersomstandigheden moeilijk zijn. \nWe vragen al onze kopers om te onthouden dat planten levende items zijn en hun uiterlijk verandert met de seizoenen.  Raak niet in paniek als de plant die je ontvangt er anders uitziet dan de afbeelding op de website. Dit is heel normaal en geen kwestie van zorgen of zorgen, het is waarschijnlijk in perfecte staat voor de tijd van het jaar. Vooral in de herfst en winter zullen veel struiken hun bladeren verliezen en er nogal kaal, gaunt en stick-achtig uitzien en vanaf augustus zijn veel meerjarige planten misschien niet eens boven de grond te zien.\n\nWe willen dat u tevreden bent met uw aankoop en al onze items worden visueel gecontroleerd en geïnspecteerd voordat ze worden ingepakt. op.  . Vanwege de aard van de goederen kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor hun falen na het planten, omdat plagen, ziekten, slechte tuinbouwpraktijken, extreme weersomstandigheden en vele andere factoren buiten onze controle allemaal hun tol eisen. . .

Levering & retouren

Seedsplantsbulbs

Adres: 33a Lough Road, Ballymaguigan, Magherafelt, BT45 6LN, Verenigd Koninkrijk