Doos van de Gift van de fakkel van de zwarte Ring van de sleutel van het P3BM van LED Lenser

€20,95 Op voorraad
EAN:
4029113840309
Aantal:
  • Productreferentie: 2190358-4959603
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €18,53

De LED Lenser P3BM is een palm-gerangschikte macht fakkel die slechts 96mm lange is maar die stuurt een helder witte LED beam maximaal 31 meter weg - gemakkelijk genoeg voor meest nabij en sommige-verte verlichting moet.

Zo klein dat het kan worden gebracht in een zak of gekoppeld aan een sleutelhanger is een echte verlichting powerhouse, met gemakkelijk-dia enkelhandige open-Center de Focus snelheid van vloed naar plek, en een enigszins overdreven grootte lamp hoofd voor groter bereik.

De kwaliteit van het licht is uitzonderlijk als de P3BM maakt gebruik van innovatieve Blue Moon Focus technologie te scheiden van het blauwe licht, duwen aan de randen te vertrekken van een sterke centrale kern van het boeiende wit licht.

In tegenstelling tot conventionele lampen, kunnen LEDs duren tot 50.000 uur, wat betekent dat het enige wat waarschijnlijk nodig veranderen op een bepaald moment is de één AAA-batterij (meegeleverd). En als die batterij binnen een instantie gemaakt van ultra licht is, hoge-sterkte aluminium, met energie-efficiënte innerlijke goud vergulde contacten met hulp van geleidbaarheid, het is waarschijnlijk dat deze zaklamp zal geven betrouwbare service voor de komende jaren.

Kenmerken:

Slank, zaklamp met handige sleutelhanger bijlage. Energie efficiënte LED licht-chip. State-of-the-art, betrouwbare Duitse engineering. Blue Moon Focus System™ levert een helderder, witter lichtstraal. Robuuste en toch lichtgewicht vliegtuig-grade aluminium behuizing. Speed focus™ maakt soepele één lichtbundel richten. Pocket clip voor eenvoudige, veilige gehechtheid. Superieure achterste staart GLB schakelaar. Water- en stofdicht te IPX54.

Technische informatie:

Afmeting: 96 x 20mmØ.Power: 16 Lumens.Run tijd: tot 7 uur. Straal de afstand: tot 31m. Gewicht: 35 gram. Voorzien van:-polsband, riem/opbergetui en Duracell® batterij (1xAAA).

De LED8403-P3 zwarte sleutelring Torch - Gift Box wordt geleverd in een geschenkbox en geleverd in frustratie gratis verpakking.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer LED producten