Nite Ize Steelie HobKnob Kit (Staal)

€32,95 Slechts 1 artikel op voorraad
EAN:
094664027329
Aantal:
  • Productreferentie: 3577244-7565285
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €5,72

Nite Ize Steelie HobKnob Kit (Staal)

Beschrijving van het product:

Met zijn ingenieuze magnetische ontwerp de Steelie HobKnob Kit is een leuke innovatieve manier om zowel een handvat en mini statief voor uw tablet e reader of ander apparaat. Gewoon schillen en bevestig de Steelie Magnetic Tablet Socket naar het midden van de achterkant van uw tablet of haar stijve geval. De Steelie Magnetic Tablet Socket Component is een sterk bewerkte aluminium basis met daarin een krachtige cirkelmagneet geringd en gecentreerd met flexibele siliconen en ondersteund met 3Ms VHB foam plakband. De Steelie HobKob Behandel Component een speciaal ontworpen aluminium draaiknop overgoten met een grip rubberen bal die goed past om de socket hecht aan het magnetisch en maakt een perfecte handvat, zodat u gemakkelijk kunt delen uw tablet tonen video's en presentaties te geven, zonder zicht op het scherm of rommelen in het proces. En wanneer zijn gestut op elke vlakke gladde oppervlak van de HobKnob maakt een nuttig schuine stand in landschap of portret voor het typen van het bekijken van het lezen of video-chatten. Zo gemakkelijk te los als het is om snap op de HobKnob past gemakkelijk in een zak en is net zo mobiel als uzelf. Als een toegevoegde plus met de Tablet Socket aan de achterkant van uw apparaat zal het magnetisch verbinden met andere handige metalen oppervlakken koelkast deuren stalen rekken fornuis afzuigkappen archiefkasten lockers en gereedschapskisten, zodat u veilig kunt aanmeren en houd het toegankelijk en zichtbaar waar je ook gaat .de Steelie Magnetische Tablet Socket bevat een sterke magneet. Deze magneten worden NIET uw tablet of telefoon beschadigen. Echter niet te plaatsen in de buurt van magnetisch gevoelige objecten zoals creditcards pacemakers of harde schijven van computers. Steelie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan dergelijke objecten.

Specificaties:

De Steelie HobKnob Kit creëert een handvat en mini standaard voor je tablet of ander mobiel apparaat. Elke Steelie HobKnob Kit bevat een Steelie HobKnob Behandel één Steelie Magnetic Tablet Socket een alcohol prep pad en installatie-instructies. Steelie Magnetische Tablet Socket beschikt over een krachtige neodymium magneet en silicium centrum om een ??sterke grip en glijden bieden. De neodymium magneet is veilig voor gebruik met alle telefoons en tablets. De Steelie Magnetic Tablet Socket component beschikt 3M VHB plakband voor stevige bevestiging aan het midden van het apparaat of de apparaten geval. 3M VHB foam tape kan worden verwijderd zonder schade aan oppervlakken. Steelie Magnetische Tablet Socket moeten tot een stevig oppervlak worden bevestigd. De Steelie Magnetic Tablet Socket zal hechten aan metalen oppervlakken koelkast deuren stalen rekken fornuis afzuigkappen archiefkasten kluisjes en toolboxen. Steelie HobKnob Handvat Component kan gebruikt worden op twee manieren: als een nuttig stand in een portret of landschap met zijn anti-slip rubberen bal. Als een perfect handvat voor het gebruik van de tablet op de weg tonen video's en presentaties of zelfs het lezen van uw favoriete roman. Componenten zijn voorzien van hoge kwaliteit 6061 bewerkte aluminium. Voorzien van een stalen plaat perspassing in de basis van gefreesd aluminium draaiknop voor veilige magnetische tablet socket retentie. Compatibel met andere Steelie systeemcomponenten. Steelie HobKnob Handle Componenten en Steelie Magnetic Tablet Socket Componenten worden verkocht individueel Steelie HobKnob Handle - Perfect voor wanneer u meerdere tabletten in het huis of kantoor, maar delen vaak dezelfde werkruimte. Bevestig de Steelie Magnetic Tablet Socket en iedereen met een Steelie HobKnob handvat kan de Steelie Magnetic Tablet Socket gebruiken. Steelie Magnetic Tablet Socket - Ideaal add-on aankoop voor iedereen die wil om te bevestigen hun Steelie HobKnob handvat om meerdere apparaten of degenen die alleen maar willen de veelzijdigheid van de magnetische optie om het veilig op een metalen oppervlak. Afmetingen: 1 5 / 8in (41.3mm) x 1 3/8-inch (34.9mm) Gewicht: 42g (1.48oz.)

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Nite Ize producten