Mizuno

Mizuno Wave Inspire 10 Women's Running Shoes

€124,94 €35,69 Niet op voorraad
Kleur:
Wit
Grootte:
EAN:
5051686715264
Aantal:
  • Productreferentie: 3586640-7585498
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €7,96

De Mizuno Wave Inspire 10 Women's Running Shoe levert mijl na mijl van licht, zachte, stabiele fun. De Mizuno U4iC Wave tussenzool is ontworpen om in tegenstelling tot andere technologieën schoen. Als je voet de grond raakt, Wave vermindert en omleidingen invloed krachten weg van de voet. Waarnemend een partij zoals schorsing van uw auto, het kussens en houdt je voet in het midden van de schoen in uw pas. Mizuno gearing verschillende schoenen aan de unieke stap van verschillende lopers te passen, door de ontwikkeling van meerdere golfvormen. Dus als het een lokale joggen of lopen langs de 20 mijl marker, zal Wave altijd het gevoel verbazingwekkende voeten. Samenwerken met Dynamotion Fit, de materialen en het ontwerp van de schoen werkt met je voet als het wendingen, bochten en rekt waardoor de schoen bovenste te bewegen met je. Flex oogjes helpen uw hiel veilig in uw pas doordat de bovenste te rekken en krimpen zoals vereist. Dynamotion Fit bevat Flex mesh die helpt om de ophoping te elimineren en trekken die kunnen blaren veroorzaken.

Mizuno gearing verschillende schoenen aan de unieke stap van verschillende lopers te passen, door de ontwikkeling van meerdere golfvormen. Dus als het een lokale joggen of lopen langs de 20 mijl marker, zal Wave altijd het gevoel verbazingwekkende voeten.

De Inspire 10 beschikt ook over Mizuno Intercool, een full-length ventilatiesysteem in de zool van de schoen die warmte en vocht verwijderd uit de buurt van de voet, zorgen voor een koele, droge en comfortabele rit. SmoothRide is ontworpen om de meest vloeiende, gladde, schommelstoel-achtige beweging in elke stap geven. Flex groeven in de hiel te bevorderen natuurlijke beweging van de achterkant van je voet aan de voorzijde. Flex controllers in de voorvoet soepel blijven de rol naar voren geven je voet een meer solide platform op toe-off.

The Wave Inspire 10 is gebouwd met een AirMesh bovenste naar een hoog niveau van ademend vermogen te behouden, waardoor de voet om koel te blijven. De X-10 zool biedt Mizuno's meest duurzame carbon rubber, waardoor voor langere slijtage in hoge impact gebieden en verbetert de tractie op de hiel.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Mizuno producten