Mini grootte simulatie legering vinger fiets kinderen kind funnt mini vinger fiets speelgoed

€ 23,95
+ € 9,49 Verzending

Mini grootte simulatie legering vinger fiets kinderen kind funnt mini vinger fiets speelgoed

Prijs: € 23,95
€ 23,95 + € 9,49 Verzending

Op voorraad

Wordt binnen 24 uur verzonden

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Features: 100% nieuw en van hoge kwaliteit. Cool finger bicycle set toy. Mini cool and exquisite workmanship. Quite populair bij fietsfans. Excellent collectie en geweldige cadeaus <><>> Materiaal: legering Kleur:rood, blauw, groen Size: 11*7*5.5cm Verpakking Inhoud: 1 x Bike Toy Notes: 1.The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website veroorzaakt door vele factoren zoals helderheid van uw monitor en lichthelderheid. 2.Please staat u lichte afwijking voor de meetgegevens toe.
  • Fruugo-ID: 58863089-119355034
  • EAN: 8974115178430
  • Verkocht door: Top Wow

Levering & retouren

Producten worden verzonden door de individuele Fruugo-retailers, die zich in heel Europa en de rest van de wereld bevinden. De levertijden en verzendkosten vari�ren afhankelijk van de locatie van de verkoper, het land van bestemming en de geselecteerde bezorgmethode. Bekijk de volledige bezorginformatie

Wordt binnen 24 uur verzonden

Standaard levering tussen wo 15 december 2021–di 28 december 2021 · € 9,49

Onze populairste optie, ideaal voor de meerderheid van onze klanten.
Verzending vanaf China.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid.

Top Wow

Adres: Cainiao Courier Station, Xingyu Road No.18, Buyong New Village, Shajing Town, Tongfuyu, Shenzhen, 510125, China
Alle producten: Bezoek Top Wow winkel