McNett Nitestik (Crystal Green)

€8,95 Niet op voorraad
Kleur:
Groen
EAN:
9342377000063
Aantal:
  • Productreferentie: 3570578-9923405
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €5,72

De McNett Nitestik gloeit voor tot 10 jaar en gloeit tot 12 uur in het donker.

Ontworpen voor het markeren van apparatuur en persoonlijke eigendommen en handig voor alles wat u wilt vinden in het donker.

Deze nette kleine sleutelhanger is ingesteld op de volgende grote rage

Evenals op zoek funky en stijlvol, deze 'X'ecutive speelgoed is echt praktisch ook - als absoluut iedereen heeft een toepassing voor Nitestik.Whatever je ze gebruikt voor, zullen ze trouw gloeien voor maximaal 10 jaar en fleuren wat je ze in te voegen to.The lijst van toepassingen voor dit fantastische product is eindeloos, hier zijn slechts een few-:

Ideaal sleutelhanger - uw sleutels nooit verliest in het donker weer - ideaal voor het vinden van sleutelgaten in het pikzwart na een avondje uit

Huisdier kraag tag - voor de nachtelijke kat / hond zwerver

Kampeerspullen - hechten aan tenten, kit, hamers, hoek pinnen, fakkels, noem maar op en het zal gloeien

Vistuig tag licht

Nooduitrusting

Handtas licht - dames vind je sleutels direct, geen gezoek meer nodig

Modeaccessoire

Wat kun je eventueel kopen, dat is dit nuttig, deze goedkope en zal dit lang duren? We daag iedereen een toepassing voor een niet te vinden

-------------------------------------------------- --------------

Fotoluminescentie Explained:

Luminescentie sprake wanneer materiaal blootgesteld aan een bron van excitatie energie absorbeert en deze dan uitstraalt die energie in zichtbaar licht. De energie kan worden afgeleid uit een aantal bronnen zoals een gloeilamp, koplamp, fluorescent licht (kunstlicht) en onder zonlicht. Hoe sterker de lichtbron, hoe sneller het laadproces.

Fotoluminescentie komt ook door elektromagnetische excitatie en het materiaal straalt ook terwijl de energiebron aanwezig is. Maar met fotoluminescentie de versoepeling van de electgron terug naar de grondtoestand en de daaropvolgende emissie van fotonen van licht blijft lang na de excitatie bron wordt verwijderd. Dit wordt aangeduid als de "afterglow".

Deze zeldzame aardmetalen geactiveerde aardalkali aluminaat-silicaat fotoluminescerende pigmenten zijn niet zoals glow sticks die slechts voor één keer. Dit gebeurt omdat het geen chemisch proces, maar een verandering van een kristal. Photoluminescent pigment niet zijn effectiviteit verliest na verloop van tijd. Dit nieuwe tijdperk pigment in rekening zal brengen onder het licht, dan af in de duisternis 365 dagen van het jaar, voor maximaal 10 jaar.

Photoluminescent pigment is een zeldzame-aarde-geactiveerde aardalkali aluminaat-silicaat. Het belangrijkste kenmerk van dit materiaal de bijzondere structuur van de kristallen met de sterke capaciteit absorberen opslaan emitterende licht.

De fotoluminescerende pigment wordt gemaakt van aardalkalimetaal aluminaat. De pigmenten verschijning kleur is licht geel-groen en de gloeiende kleuren zijn geel en groen.

Kenmerken:

Milieuvriendelijk Het golflengtebereik van opgewonden verlichting is breed en de lichtbronnen zijn eenvoudig en gemakkelijk verkregen na het absorberen van verschillende zichtbare lichten, kan het lampje nog meer dan twaalf uur in het donker uitstekende fysische en chemische eigenschappen. Het product kan worden gebruikt in de buitenlucht en de slechte omstandigheden, die een uitstekende anti-UV-eigenschappen Extreem lange levensduur hebben. Meer dan tien jaar. Het kan absorberen, opslaan en afgeven zichtbaar licht herhaaldelijk.

-------------------------------------------------- --------------

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Nitestik producten