Mattel games veelkleurig scrabble reisspel

€ 26,95
+ € 12,49 Verzending

Mattel games veelkleurig scrabble reisspel

Prijs: € 26,95
€ 26,95 + € 12,49 Verzending

Nog maar 7 op voorraad

Verzonden binnen2 dagen

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Scrabble is het klassieke bordspel dat altijd F-U-N spelt! Bestaande uit in elkaar grijpende woorden, kruiswoordraadselmode, op een Scrabble-spelbord, daagt het Scrabble-bordspel spelers uit om woorden te spellen met behulp van lettertegels met verschillende scorewaarden. Het doel van het bordspel is om de hoogste score te krijgen, en scores worden gegeven voor letterwaarden en versterkt door premium vierkanten op het raster. Woorden kunnen over of omlaag lezen en je woord moet een lettertegel gebruiken die al op het bord staat. Elke speler concurreert door zijn tegels te gebruiken in combinaties en locaties die het beste profiteren van letterwaarden en premium vierkanten op het bord. Meer dan alleen een bordspel, Scrabble verbetert eigenlijk je woordenschat als je elke keer dat je speelt kennismaakt met nieuwe woorden! Kenmerken en specificaties: Scrabble spel beschikt over de klassieke speelbord met een raster dat de tegels op zijn plaats houdt tijdens het spelen - gewoon druppel in elke letter als je je volgende woord compact en draagbaar ontwerp kunt u overal spelen Kampeertrips, autoritten - noem maar op Productafmetingen: 7,48 x 7,48 x 1,57 cm Gewicht : 0,22 kg Kleur: Multicolour Aanbevolen leeftijd: 10 jaar en ouder Doos Bevat: 1 x Speelbord 4 x Rekken 100 x Lettertegels 1 x Tegelzak 1 x Regels Veiligheidswaarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
  • Fruugo-ID: 52519023-106163690
  • EAN: 0887961104776
  • Verkocht door: Trackpack

Levering & retouren

Producten worden verzonden door de individuele Fruugo-retailers, die zich in heel Europa en de rest van de wereld bevinden. De levertijden en verzendkosten vari�ren afhankelijk van de locatie van de verkoper, het land van bestemming en de geselecteerde bezorgmethode. Bekijk de volledige bezorginformatie

Verzonden binnen2 dagen

Standaard levering tussen do 16 december 2021–wo 29 december 2021 · € 12,49

Onze populairste optie, ideaal voor de meerderheid van onze klanten.
Verzending vanaf Verenigd Koninkrijk.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid.

Trackpack

Adres: Unit E, London, NW9 0HN, Verenigd Koninkrijk
Retailer VRN: GB191749669
Bedrijfsnummer: GB191749669
Alle producten: Bezoek Trackpack winkel