FIR65 º Energy Blanket - Active Edition

€499,00 Op voorraad
Grootte:
200 cm * 190 cm
Kleur:
Wit & grijs
Aantal:
  • Productreferentie: 1972295-4564238
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Finland
  • Verzendkosten naar Nederland €21,56

De FIR65 º Energy Blanket is een FIR - Far Infrared Ray -? Deepwarmth "geïnnoveerd product dat ver-infrarode straling produceert en stimuleert het lichaam zeer effectief uit een kleine afstand De FIR65 º Energy Blanket is een zeer veilige, effectieve en een economische manier om toxines te verwijderen. en metabole afval opgeslagen in het lichaam. De FIR65 º Energy Blanket is een full-behuizing FIR technologie apparaat, met een full-behuizing gecontroleerde lichaam verwarming zones, zeer geschikt voor thuisgebruik. Stevige en gemaakt voor regelmatig gebruik. Biedt een complete sauna ervaring? . De FIR65 º Energy Blanket is ook draagbaar en gemakkelijk te reinigen, voor op reis of thuisgebruik. De directe warmte van de deken zorgt voor een zachte stralende ontspanning van de spieren, gewichtsverlies, vormgeving van het lichaam en gecontroleerde transpiratie. FIR65 º Energy Blanket worden gebruikt om verwarming te voeren . aan het lichaam (kan samen met afslanken olie en elite olie, enz. worden gebruikt) De FIR65 º Energy Blanket is een FIR - Far Infrared Ray - diepe warmte slaapzak "niet te slapen", dat FIR, ver-infrarode straling produceert, en stimuleert de lichaam zeer effectief uit een kleine afstand. De FIR65 º Energy Blanket is een zeer veilige, effectieve en een economische manier om toxines en metabolische afval opgeslagen in de body.The product is zeer effectief voor gewichtsbeheersing, gewichtsverlies en herstel te verwijderen. Het product bevat een intelligente regeltechniek, die diepe warmte produceert zeer gelijkmatig. De FIR65 º Energy Deken combineert welzijn, herstel en gewichtsbeheersing functies zonder negatieve effecten op het menselijk lichaam. Het product verwijdert metabole afval, vet en cellulitis uit het lichaam zeer effectief. De FIR65 º Energy Deken pakken voor het hele gezin, voor sporters, Weight Watchers, schoonheidssalons, sportscholen en in het algemeen voor iedereen als een onderdeel van brede welzijn. Het product is zeer eenvoudig te gebruiken en het niet veel ruimte innemen.

* Vernieuwde FIR65 º Technology

* Gecertificeerd door FIR65 º Technology

* Eerste geïnnoveerd FIR65 º - Energy Deken Active Edition

* Handig voor vouwen, gebruik en opslag "mobiele FIR sauna"

* Vaststelling van een verscheidenheid van octrooi-technologie

* Passieve koeling "stille"

* Twee-zijdige rits

* FIR65 º Deep Heat Technology kan 3-5 cm diep onder de huid doordringen tot overbodige vetcellen ontleden

* Precieze digitale temperatuurregeling technologie. Kunt temperatuur met de hand vastgehouden controller.

Technische specificaties

Productnaam: FIR65 º - Energy Deken Active Edition

GS1/EAN-code: 6430037210037

Afmetingen: 200cm * 92cm

De afmetingen van het product verspreid geopend: 200cm * 190 cm

Het product gewicht: 7,4 kg

Bedrijfstemperatuur: 30 º C-60 º C

Voltage: 100V ~ 120V 60 HZ, 220V ~ 240V 50Hz

Uitgangsspanning: AC 240V, 330W (maximaal)

Tijd functie: 5-95 minuten

Controle-eenheid: One-kanaal aanpassing (temperatuur | tijd)

Veiligheid: Het product materiaal wordt veiligheid UL-goedgekeurd. Het product is waterdicht, zacht en flexibel

Materialen: Nylon, polyurethaan doek, ruimte koolstofvezel

Productie Erkenningen & Certificaten: CE, TUV, UL, CCC. LVD, EMC, ISO

Test in Finland: Kuortane Testing Lab, Universiteit van Jyväskylä

Handmatig: FI, NL, SE, DN, NO, DE, RU, NL, FR, IT, CZ, ES, EST, PL, PT

Product Pakket Maat: 46 * 25 * 52 cm

Pakket Gewicht: 8 / 7,4 (netto)

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Fir65 producten