Finger Pulse Oximeter en hartslagmeter Halsband & Case - Donkerblauw

€23,95 Op voorraad
EAN:
5053163725520
Aantal:
  • Productreferentie: 2816477-6122530
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Zwitserland
  • Verzendkosten naar Nederland €3,44

The Finger Pulse Oximeter Answers de arts medisch Thuiszorg Sport en Aviation Markten De vraag naar een lichtgewicht Goedkoop Monitor voor het meten zuurstofgehalte in het bloed (% SpO2) en hartslag tijdens fysiek actief en Hooggelegen activiteiten. The Finger Pulse Oximeter biedt de gebruiker een groter vermogen om deze Vital Signs Onder Motion Monitor en is minder duur dan de meeste beschikbare apparaten. De operatie is gebaseerd op een uniek gepatenteerd algoritme dat gebruik Dubbel Doorkijkmodel Sensor Technology Voor de nauwkeurige meting van de zuurstofverzadiging van het bloed Niveaus en Hart Polsslag. Let er echter op dat het niet zal Monitor SPO2 Tijdens activiteit en beweging. U moet stoppen met de huidige activiteit en neem de Reading bij stilstand. Beweging zal veroorzaken Readings te worden beïnvloed door Artifacts Ideaal voor Artsen Thuiszorg Klinieken ook kan worden gebruikt voor de luchtvaart Vrijduiken / Anaërobe Training Alpinisten Walkers en ziekenhuizen Lange levensduur van de batterij - 2500 controles ter plaatse of 30 uur doorlopend. Nauwkeurige Sp02 Meting - 30% -100% Polsslag Meetbereik: 30 Bpm - 240 Bpm Auto Power Off CE-gecertificeerd. Conform de UK en EG Medische Veiligheidseisen. (Medische Richtlijn 93/94/EEG) CE 0123 Specificaties:. Display Mode: Groot LED-display SPO2: Meetbereik: 35-99% Nauwkeurigheid: + -2% Pulse: Meet bereik: 30-240 BPM Nauwkeurigheid: + -2 BPM Interferentie Weerstand tegen omgevingslicht: Afwijking tussen de SpO2 in Natural Indoor Llighting en in donkere kamer is minder dan ± 1% Pulse Intensiteit: Bar Graph Indicatie Voeding: 2x AAA alkaline batterijen Verbruik: Twee AAA 1,5 V alkaline batterijen continu kan worden gebruikt als Zolang 30 uur Gewicht: 38g Breedte: 32mm (1.26 ") Hoogte: 34mm (1.34") Afmetingen: Lengte: 58mm (2.28 ") Bedrijfstemperatuur: 0 - 50 graden Celsius Opslag Temperatuur: -10 - 60 graden Celsius Luchtvochtigheid: 15% - 95% RH Opslag Vochtigheid: 10% - 95% RH Carry Case & Lanyard INBEGREPEN

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer TribalSensation producten