Exped

Exped DownMat UL 7 M Camping Mat (grijs)

€219,00 Niet op voorraad
Grootte:
M
EAN:
7640147760936
Aantal:
  • Productreferentie: 3570943-20753280
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €19,66

Exped DownMat UL 7 M Camping Mat (grijs)

Fabulous licht, warm, comfortabel en compact.

Dat de ultralight versie van de DownMat sportieve identiek hoge R-waarden. Maar het gewicht en de afmetingen zijn verpakt in een liga van hun eigen. Inflatie is snel en gemakkelijk met de Schnozzel Pumpbag die tevens fungeren als een waterdichte compressie zak.

De ganzendons vulling vermindert heatloss dramatisch. En de dikke lucht demping gecombineerd met de lichtgewicht polyester stof is super comfortabel en compenseert eventuele oneffenheden van de grond. Zoals bepaald is het meest samendrukbaar vervulling met de hoogste loft eigenschappen creëert het een fenomenaal warme en compacte mat.

Smart inflatie zak inbegrepen: De Schnozzel Pumpbag enambles snelle inflatie zonder vocht bereiken van de doelstellingen zoals het geval was met long inflatie zou zijn. Het kan ook worden gebruikt als waterdichte compressie packsack.

Separatoren tussen de donzen schotten, in tegenstelling tot traditionele ontwerp Matrassen, koude plekken te voorkomen en maken dikke, stabiele en zeer comfortabele cushioning.Industry Award 2011: De DownMat UL maakte het nauwelijks uit het ontwerp kamer toen het won de felbegeerde Outdoor Industry Award.It kreeg ook de Editor's Choice van de Duitse Outdoor Magazine en de Gold Award van de Nederlandse Op Pad outdoor tijdschrift

Kenmerken:

Twee platte kleppen, een voor de inflatie en de andere voor deflatie zorgen voor een snelle en eenvoudige bediening. Hun platte ontwerp en ligging weg van de rand van de mat biedt bescherming en verbetering van de duurzaamheid. Interne barrières op zowel boven-en voeteneinde voorkomen shift tussen de schotten. Stof van de mat is een laminaat van ultralight polyester en een absoluut luchtdichte en vochtbestendige TPU film. De bovenzijde heeft een honingraatstructuur met antislip eigenschappen die nog steeds zorgt voor eenvoudige beweging met een slaapzak. Naden zijn hoogfrequent gelast voor duurzaamheid. Merk op dat deze stof is geen lekbescherming als degene die op de standaard uitvoeringen van de mat en heeft een garantie van 2 jaar, in tegenstelling tot de 5 jaar garantie. Lichtgewicht en warm: De DownMat UL 7 M bijvoorbeeld heeft een R-waarde van 5,9. Een regelmatige selfinflating 2,5 cm mat een R-waarde van 2,5

Onderzoek door EMPA, de Zwitserse Federale Laboratorium voor Materiaal Uit tests is gebleken dat 3 x meer warmte verloren gaat aan de grond dan de lucht. Dit betekent dat een warme mat is belangrijker dan een warmere slaapzak. Expeditieleden hebben ons vaak verteld dat een DownMat slaat ze 20% in slaapzak gewicht. De gecertificeerde beneden IDFL wordt behandeld en vochtbestendig. De vaststelling is niet afkomstig van levende pluk noch ganzenlever productie.

Specificaties:

Afmetingen: 183 x 52 x 7 cmGewicht: 565 gPacked: 23 x 11 cmFill Wieght: 170 g 700 qinch goosedownTemperature: -24 º CR-Waarde: 5.9

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Exped producten