Draadloze Ps4-gamecontroller compatibel met Ps4 / Slim / pro-console

€ 35,09
GRATIS verzending

Draadloze Ps4-gamecontroller compatibel met Ps4 / Slim / pro-console

Prijs: € 35,09
€ 35,09 GRATIS verzending

Op voorraad

Wordt binnen 24 uur verzonden

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Controller van derden- compatibel met PS4 / Slim / Pro-console. De nieuwste bewegingsdetectietechnologie--- Verbeterde analoge sticks en triggerknoppen zorgen voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij elke beweging. Een ingebouwde oplaadbare voedingsbron is geweldig, vereist slechts 2,5 uur oplaadtijd en tot 10 uur speeltijd.Comfortabel ontwerp, nieuwe manieren om te spelen: uren comfortabel gamen met ergonomisch ontworpen grips.wireless controller kan gemakkelijk worden opgeladen door het aan te sluiten op uw console, of met een standaard oplader met behulp van een USB-kabel. Draadloze gamecontroller compatibel met Ps4Third-party controller--compatibel met PS4 / Slim / Pro console. De nieuwste bewegingsdetectietechnologie--- Verbeterde analoge sticks en triggerknoppen zorgen voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij elke beweging. Een ingebouwde oplaadbare voedingsbron is geweldig en vereist slechts 2,5 uur oplaadtijd en tot 10 uur speeltijd. Comfortabel ontwerp, nieuwe manieren om te spelen: uren comfortabel spel spelen met ergonomisch ontworpen grepen. draadloze controller kan eenvoudig worden opgeladen door deze op uw console aan te sluiten, of met een standaardlader met behulp van een USB-kabel.

Levering & retouren

Producten worden verzonden door de individuele Fruugo-retailers, die zich in heel Europa en de rest van de wereld bevinden. De levertijden en verzendkosten vari�ren afhankelijk van de locatie van de verkoper, het land van bestemming en de geselecteerde bezorgmethode. Bekijk de volledige bezorginformatie

Wordt binnen 24 uur verzonden

Standaard levering tussen vr 10 december 2021–do 23 december 2021 · GRATIS

Onze populairste optie, ideaal voor de meerderheid van onze klanten.
Verzending vanaf China.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid.

Shen Zhen Yu Xin Dian Zi Ke Ji You Xian Gong Si

Adres: Longgangqubantianjiedao, Hekancun6xiang18hao1002a, Shenzhen, 518000, China