Doctor Kit Speelgoed Stethoscoop Medische Kit

€ 46,95
+ € 5,49 Verzending

Doctor Kit Speelgoed Stethoscoop Medische Kit

Prijs: € 46,95
€ 46,95 + € 5,49 Verzending

Op voorraad

Verzonden binnen2 dagen

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Uitbaar voor het ontwikkelen van basismotoriek Help uw kind hun angst voor een doktersafspraak te verminderen met deze uitgebreide 48-delige kit. Laat ze hun verzorgende kwaliteiten ontwikkelen en leer elke dag iets over de verantwoordelijkheden en uitrusting van een arts. Met duurzaam plastic gaat de kit zeker jaren mee. Indien meegenomen naar feestjes, kunnen alle stukken daarna worden gewassen om de kit schoon en kiemvrij te houden. Het helpen van de ouder-kind band en basis motoriek, de kit is een keuze voor kleuters die iets fantasierijker dan een eenvoudige auto of baby pop willen. Inclusief een werkende stethoscoop Wordt geleverd met een stethoscoop die echt werkende, zachte siliconen oordopjes geschikt voor kinderoren. Laat uw kind zich volledig onderdompelen in hun verbeelding met deze verkleedset. Niet-giftig speelgoed zorgt eerder voor de veiligheid van het kindKwalificaties de Amerikaanse speelgoednormen met succes. Omdat het absoluut BPA-vrij is, garandeert het de veiligheid van uw kinderen. De realistische kit bevat geen scherpe voorwerpen en wordt geleverd met een extra voordeel van lichteffecten. De beste dokterskits voor kinderen die zeker een geweldige cadeauoptie zullen blijken te zijn. Als u op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een kind, ga dan hiervoor. Met een uitgebreide set van 48 medische hulpmiddelen en gadgets is deze leuke doktersspeelset leerzaam voor jonge kinderen.

Levering & retouren

Producten worden verzonden door de individuele Fruugo-retailers, die zich in heel Europa en de rest van de wereld bevinden. De levertijden en verzendkosten vari�ren afhankelijk van de locatie van de verkoper, het land van bestemming en de geselecteerde bezorgmethode. Bekijk de volledige bezorginformatie

Verzonden binnen2 dagen

Standaard levering tussen ma 13 december 2021–vr 24 december 2021 · € 5,49

Onze populairste optie, ideaal voor de meerderheid van onze klanten.
Verzending vanaf China.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid.

Yiwushi Ruitong Dianzishangwu Youxiangongsi

Adres: Zhejiangsheng yiwushi beiyuanjiedao lingyun9dong erlou201shi, Yiwu, 322099, China