€ 9,95
+ € 20,99 Verzending

Clearspring - Kombu 50g

Prijs: € 9,95
€ 9,95 + € 20,99 Verzending

Nog maar 1 op voorraad

Wordt binnen 24 uur verzonden

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Dikke, brede stroken Kombu worden vaak gebruikt om Japanse soepen, noedelsoep en voorraden (dashi) op smaak te brengen. Kombu bevat natuurlijk glutaminezuur - een umami-verstrekkend aminozuur - dat de smaak van andere voedingsmiddelen aantrekt. Om een basisvoorraad voor te bereiden, voeg een stuk kombu toe aan een liter water en breng aan een sudderen. Als de kombu eerst een uur in het water wordt gedrenkt, wordt het mals genoeg na het sudderen om te snijden, op smaak te brengen en toe te voegen aan groentegerechten. Een strook kombu gekookt met bonen helpt om ze te verzachten en de verteerbaarheid te verbeteren. Kombu is een Japanse variëteit van kelp met uitgesproken culinaire aantrekkingskracht. Terwijl er tegenwoordig veel Japanse kombu wordt verbouwd, wordt Clearspring kombu in het wild geoogst in de koude wateren bij Hidaka in Hokkaido, Japan's noordelijk eiland. Wild Hidaka kombu wordt beschouwd als een premium kwaliteit, wordt gewaardeerd, zowel voor zijn tederheid, waardoor het kan worden gebruikt als een groente, en voor zijn uitzonderlijke smaakvermogen. Kombu bevat een breed scala aan mineralen en is vooral rijk aan jodium. Clearspring Kombu is Laminaria japonica, duurzaam wild geoogst en gedroogd in Japan. Ingrediënten: Gedroogde Kombu zeegroente (Laminaria japonica)
  • Fruugo-ID: 15634124-33567981
  • EAN: 5021554002291
  • Verkocht door: Vitavega

Levering & retouren

Vitavega

Adres: 92 Vancouver Road, London, HA8 5DF, Verenigd Koninkrijk
Alle producten: Bezoek Vitavega winkel