Cebe

Cebe Cinetik zonnebrillen (glanzend zwart/groen met drie 1500 lenzen)

€45,95 Slechts 1 artikel op voorraad
Kleur:
zwart
EAN:
3599721798022
Aantal:
  • Productreferentie: 3570925-9900069
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €6,67

Cebe Cinetik zonnebrillen (glanzend zwart/groen met drie 1500 lenzen)

-Ultra licht frame (58g) - anti-mist ontlucht lenzen-verwisselbare lenzen-regelbare en anti-slip rubber neus pads-optische clip beschikbaar

1. Xtralight frameMade van TR90 nylon, Cébé de frames zijn ultra lichtgewicht, flexibel en vooral comfortabel voor de hele dag lang dragen. De nylon gebruikt biedt ook schokbestendigheid. 2. geventileerde lensesThe lenzen speciaal zijn ontworpen voor het optimaliseren van de luchtcirculatie om te minimaliseren beslaan.

3. Xtrawide visie de Eyemax biedt een panoramisch gezichtsveld zonder optische vervorming, waardoor dat uw ogen te relax.4.Adjustable nosepadsAll modellen zijn voorzien van antislip-nosepads, die op hun plaats voor een veilige, blijven maar comfortabele pasvorm. De Wild en Cinetik nosepads zijn ook instelbaar aan elke neus vorm/siz

5. verwisselbare lenzen The Wild en Cinetik worden compleet geleverd met 3 paar lenzen aan alle weersomstandigheden. Categorie 3 grijs lenzen voor fel zonlicht, geel voor bewolkt weer en een duidelijke paar voor zeer lage lichtomstandigheden.

6. optische insertDesigned voor diegenen die het nodig voorschrift lenzen, de invoegen aanpassen aan elke individu kan worden geglazuurd en is makkelijk te 'Klik' in/out.

7. Fotochroom lenzen Cébé de Fotochroom lenzen automatisch aan de lichtomstandigheden, het meer UV-licht dat de lenzen worden blootgesteld aangepast aan, de donkerste ze. Deze lenzen zijn zeer geschikt voor de steeds veranderende weer voorwaarden en perfecte visie laat zelfs in de donkerste van de bossen. Deze technologie is ontworpen in de lenzen, dus het zal niet slijten of na verloop van tijd slijten.

Specificaties:

Frame: Shiny Black / GreenBase: 8Lenses: Cébé 1500 grijs Flash Blue - Cat. 3 + geel + Clear - Cat. 0Category: 3

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Cebe producten