Camelbak Eddy 1L Water Bottle

€22,95 2 op voorraad
Kleur:
EAN:
886798535357
Aantal:
  • Productreferentie: 3076189-13227975
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €6,70

Camelbak eddy 1L Water Bottle

Beschrijving:

Voor de hele dag hydratatie van de 32 oz eddy 1L is zeker om uw dorst te lessen. 100 Procent BPA-vrij duurzaam plastic fles in vier kleuren. Herontworpen cap voor grotere duurzaamheid en een snellere doorstroming van onze gepatenteerde flip top trekdop waarmee u geniet zonder kantelen of morsen. Geïntegreerde handvat kan worden aangesloten op een karabijnhaak of uitgevoerd in de holte van een vinger. Vaatwasmachinebestendig.

Kenmerken:

Herontworpen cap en bijten klep zorgen voor snellere doorstroming en verbeterde duurzaamheid Flip Bite en Sip. Geen fooi nodig (hoewel mogelijk: gewoon verwijderen van het stro) Nieuwe gestroomlijnde vorm past in de hand en de meeste bekerhouders Vaatwasserbestendig: Alle delen zijn bovenste rek vaatwasmachinebestendig Duurzaam en morsbestendig Gemakkelijk mee te nemen: Geïntegreerde lus handvat maakt het gemakkelijk te bevestigen een karabijnhaak of dragen met de boef van een vinger 100 Procent BPA Gratis Brede mond opening is gemakkelijk te vullen met ijs en water en een briesje te reinigen Camelbak Big Bite Valve is compatibel met CamelBak eddy en CamelBak Groove flessen CamelBak Got Your Bak Garantie: Als we bouwde het goed Bak het met onze levenslange garantie.

Specificaties:

Hydratatie Capaciteit: 32 oz / 1 L Totaal gewicht (Pack en Reservoir): 6 oz Altijd: 100 Procent BPA gratis garantie: Got Your Bak Levenslange Garantie Fles Materiaal: BPA Gratis Eastman Tritan Copolyester. Tritan maakt de eddy heldere levendige duurzame vaatwasmachinebestendig en 100 Procent BPA gratis. Cap Materiaal: BPA Gratis Polypropyleen Bite Valve Materiaal: De Camelbak Big Bite Valve is gemaakt van medische kwaliteit siliconen Land van herkomst: China

Zorg:

REINIGEN EDDYThe fles, bijten ventiel, stro en deksel kan in het bovenste rek van de vaatwasser of met de hand met een warm sopje worden schoongemaakt. Trek de trekdop en stro uit de dop. Als je graag een fles borstel gebruiken, we don? T raden het forceren van een borstel door de bijtklep spleet. Als je de borstel kit, lopen de kleine borstel door het stro. Voor diepere reiniging, voeg een druppel milde zeep of eetlepel bleekmiddel om een ??schone glazen pot gevuld met water. Laat de trekdop, stro en dop in de oplossing, en strak sluit de pot deksel? S. Schud het mengsel ongeveer 30 seconden, en laat de onderdelen inwerken gedurende ongeveer 15 minuten. Spoel en schud droog. Opnieuw monteren van het deksel: Flip de steel kraag (de component de trekdop gehecht aan oorspronkelijk) naar de open positie. Richt de trekdop zodat het tabblad vinger wijst naar de voorzijde van de kap. Duw de trekdop stevig op de steel kraag. Druk het rietje terug op zijn plaats op de onderzijde van het deksel. Zorg ervoor dat het stro bedekt de inkepingen volledig.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer CamelBak producten