Everbuild

Everbuild Bad & sanitaire Silicone Sealant duidelijk 310ml 500

€8,95 Op voorraad
EAN:
5029347601379
Aantal:
  • Productreferentie: 2184753-4953998
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €18,50

De Everbuild Range van Everflex Silicone 500 sanitaire mastieken zijn 310ml formaat cartridges, die beschikbaar in allerlei kleuren zijn. Al deze kleuren past meest voorkomende mastiek of sealant geweren.

Everbuild 500 bereik van siliconen mastieken genezen snel te voorzien van een waterdichte verzegeling van permanent flexibele, hoge sterkte. Specifiek ontworpen voor sanitaire toepassingen, bevatten ze een krachtige fungicide om te voorkomen dat schimmel groei.

Ze blijven permanent flexibel, vormt een goede afdichting rubber-achtige, en hebben een sneller uithardingstijd dan conventionele laag mod mastieken. Met een extreem lage vuil ophalen zijn ze ook flexibel en waterdicht geven een goede geluid afdichting voor een professionele afwerking.

Everflex siliconen 500 sanitaire is een acetoxy genezen siliconen-sealant die kuren snel en met de speciaal ontworpen schimmeldodend formule die niet op leeftijd of in vochtige/vochtige omstandigheden verkleuren zal, zal blijven kijken als nieuw.

Deze siliconen mastieken hebben vele toepassingen rond het huis of de werkplek op gebied van hoge luchtvochtigheid of die zijn onderworpen aan condensatie zoals afdichting rond de Baden, douches, bekkens en sanitair.

Ook ideaal voor afdichting rond werk toppen, laminaten, metaal, hout en PVC raamkozijnen of als een lijm voor het bevestigen van PVCu trims, panelen of slechts algemene waterdichtheid toepassingen.

VOORDELEN-schimmeldodend formule - zal niet verkleuren op veroudering, zelfs in vochtige/vochtige omstandigheden. - permanent flexibele. - snel genezen lage vuil pick up.-waterdichte afdichting.

GEBIEDEN voor gebruik - alle interne afdichting in gebieden van hoge luchtvochtigheid of onder voorbehoud van condensatie. - afdichting rond de Baden, douches, bekkens en sanitair aardewerk. - afdichting rond werk toppen en laminaten. - Cap afdichten van metaal, hout en PVC venster frames. - als een lijm voor het bevestigen van PVCu trims en panelen. - algemeen waterdichtheid toepassingen.

Getest volgens ISO 8339 en ISO 10590/10563.

Kleur - Clear.Size - 310 ml.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Everbuild producten