Antiformin S - 1000ml

€7,95 Niet op voorraad
EAN:
693062003029
Aantal:
  • Productreferentie: 1520438-3657320
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €15,18

Doel

Antiformin S is waarschijnlijk de meest universeel gebruikte en effectieve branded detergent sterilisator in de brouwerij-industrie. Het product is uniek geformuleerd om een ??stabiel, krachtig gecombineerd reinigen en steriliseren actie die gemakkelijk spoelbaar geven.

Beschrijving

Antiformin S is een heldere stro gekleurde vloeistof met een zwakke geur van chloor. Het is een stabiele alkalische oplossing met ten minste 5% w / v chloor. Antiformin S is compatibel met de meeste kunststoffen en alle metalen BEHALVE ALUMINIUM EN ZINK

Wijze van gebruik

Antiformin S is speciaal samengesteld concentraat voor het reinigen en steriliseren roestvrij staal, koper en kunststof installaties in de brouwerij. Het is net zo geschikt voor het reinigen, recirculatie of handmatig aanbrengen spuiten.

Het normale tarief van toepassing is 1 - 2% in koude oplossing, maar dit kan variëren afhankelijk van de toepassing en de mate van vervuiling.

Mash Tun, Boiling Koper, Hop Filter

Antiformin kan worden gebruikt in dit gebied voor een occasionele heldermakende schone 1% concentratie. Echter, omdat de belangrijkste vervuiling agenten zijn eiwitten, dextrine gommen, cellulose, hemicellulose, slijm, pectine en tannine en een sterilisatie-agent is niet vereist, heet Edsol oplossing is meer geschikt voor een regelmatige routine reiniging.

Paraflow Wort koelers

Circulatie met een oplossing van 2% in de meeste gevallen produceren de noodzakelijke reiniging en sterilisatie werking. Bij zware kalkaanslag zich doorgaans in hard water kan een zuur ontkalken schoon noodzakelijk.

Collectie Schepen, FVS, Gist Plant, airconditioning / Lageren Tanks, Chillers, Wort Mains en Leidingen

Effectieve reiniging en sterilisatie wordt bereikt met behulp van CIP procedures of circulatie met een 1 - oplossing Antiformin 2%. Opgemerkt zij dat sommige oudere tanklinings kan reageren met Antiformin een fenolische geur produceren. Het belang van een grondige koud water spoelen na het reinigen met Antiformin kan niet genoeg worden benadrukt.

Flessenspoelen

A 1 - 2% oplossing van Antiformin S zal effectieve reiniging en snelle vernietiging van micro-organismen, terwijl minerale zout neerslag op de flessen en wasmachine onderdelen en afzetting in jets verstrekt zal worden vermeden.

Soak Baths

Rubber slangen en hulpstukken kunnen worden gereinigd en gesteriliseerd door onderdompeling in 1% Antiformin S voor 1 - 2 uur. Zij moeten dan worden gespoeld met schoon water en eventueel opgehangen om te drogen afvoer.

Algemeen

Een 5% oplossing van Antiformin S kan worden gebruikt om schrobben wanden, vloeren etc., te verwijderen en remmen de groei van schimmels, algen en gist. Gebruikte oplossingen, van welke gebruik, zijn ideaal voor het reinigen van riolen en geulen. Beslissingen met betrekking tot de frequentie van het reinigen en de volumes van Antiformin S gebruikt moeten worden genomen met inachtneming van de voorschriften van het waterleidingbedrijf.

Bij gebruik met roestvrijstalen vaten raadzaam de sterkte van de oplossing die niet groter dan 2,5%. Langdurig onderdompelen onnodig en ongewenst. Na het reinigen van de machines en installaties grondig worden gespoeld met schoon koud water.

Opslag

Bewaren op een koele, droge omstandigheden in goed afgesloten containers en niet in direct zonlicht. Niet bewaren met onverenigbare materialen zoals zuren, aangezien een dergelijk mengsel van chloor zou vrijgeven, een giftig gas. Zie de Health and Safety Data Sheet voor meer informatie.

VEILIGHEID

Antiformin S is niet giftig maar vanwege de bijtende mag niet worden ingenomen.

Buiten het bereik van kinderen.

Niet mengen met zuren, ammoniak of ammoniumverbindingen.

Niet gebruiken in geconcentreerde vorm, altijd verdunnen met water.

Bij verdund en gebruikt in overeenstemming met de instructies Antiformin S presenteert geen speciale risico's en is niet brandbaar.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Goodlife producten