Alpha H Liquid Gold

€42,95 Op voorraad
Grootte:
EAN:
9336328005016
Aantal:
  • Productreferentie: 1298909-3045695
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €5,82

Over Alpha-H vloeibaar goud verstevigende lotionA krachtige revitalisering en Verstevigende lotion, werkt deze internationale bestseller's nachts om te helpen verjongen en uitstraling in de vergrijzing toenemen en oudere huid. De resurfacing kracht van 5% glycolzuur en zoethout extract werkt vloeiend te fleuren de teint, bestrijding van ongelijke of verstopte huid terwijl collageenproductie wordt versterkt, wat resulteert in verhoogde stevigheid en elasticiteit. De tekenen van verkleuring, beschadiging door de zon, fijne lijntjes en rimpels, open of uitgebreide poriën en pigmentatie zijn zichtbaar verbeterd en de huid wordt overgelaten duidelijk en goed verlicht. Ideaal voor volwassen huiden, of mensen met beschadiging door de zon of verdikte gebieden, vloeibare goud helpt blazen en frissen waardoor huid mollige, helder en jeugdig. Sommige dingen die vloeibare goud is notA cleanser, toner of moisturiserAn zuur dat gaat branden van uw gezicht offDifficult met gebruik belasting van hype / een product dat zal gewoon uiteindelijk het zittend op uw badkamer ijskast verzamelen stof vanwege het ontbreken van resultaten. In feite, is Liquid Gold een behandeling product - net als een serum behandeling die u al gebruikt - gewoon een beetje meer, Nou, vloeistof-y

Wat is glycolzuur? Het belangrijkste ingrediënt in het product is een natuurlijk afkomstige stof uit de fabriek van de suikerriet glycolzuur genoemd. Nu we dat begrijpen de term &

39; zuur &

39; wellicht u actief voor deze heuvels nu, maar laat het me verdrijft u terug naar uw schooldagen chemie om te onthouden dat een zuur gewoon een stof ontstaat met een pH van minder dan 7, en dat huid is &

39; s natuurlijke oppervlakte pH is lichtjes zuurrijk zelf op ongeveer 5.5 en zo is het eigenlijk voorstander lichtjes zure producten. Vloeibaar goud bevat 10% glycolzuur, die zachtjes werkt te ontbinden de de vetten die bindend de dode huidcellen op de bovenste lagen van uw huid samen, zodat ze gemakkelijk worden verwijderd om te onthullen het frisser, jonger, en meer gezonde op zoek huidcellen hieronder. Na verloop van tijd vermindert dit fijne lijntjes, pigmentatie, littekens, verzachten rimpels en in het algemeen verbeteren de huid &

39; s werking. Zie je wel? In het geringste niet eng.

Het gebruik van vloeibare GoldOne van de beste dingen over dit product is dat het geschikt voor vrijwel elk huidtype, zelfs als u gevoelige folk is. Hebt u gevoelige huid, het &

39; s aanbevolen dat u het product naar een wattenschijfje getemperd met een kleine hoeveelheid water voordat u het toepast op uw huid om te beginnen met, zodat de oplossing wordt iets verdund en uw huid kunt gewend geraakt aan het - moet er een lichte tintelend gevoel voor een moment van toepassing zijn, waaruit blijkt dat het product werkt en niet moet worden gevreesd (in feite zult u waarschijnlijk aan komen graag dat tintelende sensatie als de meeste ikzelf). Als je meer verdikte of olieachtige huid hebt, moet je wel goed toe te passen vloeibare goud met behulp van een droge wattenschijfje. Het product moet worden gebruikt in de nacht na het reinigen met een niet-schuimende cleanser, 2 - 3 keer per week op niet-opeenvolgende dagen en een ten minste één dag vóór/na alle andere glycolic of AHA type behandeling. Gebruikt als dit, moet een fles vloeibare goud laatste 3-4 maanden, waardoor het grote waarde voor dergelijke een sterk geconcentreerde en resultaten gedreven product. Om de volledige voordelen van het product, afzien van het gebruik van sera of hydratatie op de nachten die u vloeibare goud gebruiken om het product om te gaan werken, loskomen van die dode huidcellen die ononderbroken. Hoe lang duurt het om resultaten te zien? Nou, het hangt af van de huidige gezondheid van uw huid en hoeveel van die dode huid lagen die u moet verplaatsen, maar de meeste mensen ziet een resultaat binnen 2 weken en zeker binnen een maand; veel ziet ook een onmiddellijke ophelderen, glad en matterende effect als het product weg de reeds losgedraaide veegt oppervlakte vuil en dode cellen. Zorg ervoor dat uw regelmatige moisturizer, BB Cream of stichting een SPF in de formule opgenomen heeft om ervoor te zorgen u &

39; re die mooie nieuwe, mollige huidcellen te beschermen tegen UV schade (wat zal gebeuren zelfs in de groggiest van de Britse herfst), en als het hasn &

39; t, is het raadzaam Alpha H dagelijkse essentiële crème SPF50 +. Afgezien van dit, en ervoor te zorgen dat u &

39; opnieuw niet met behulp van de schuimende cleanser zoals hierboven vermeld, kunt u zien hoe snel en gemakkelijk het is om dit product toevoegen aan uw huidverzorging routine en ter bevordering van de effecten van de andere producten die u naast het gebruikt. Expert interview met Tom Ogden van AlphaTom Ogden van Alpha-H verklaart de voordelen en toepassingen van vloeibare goud in een exclusief interview met bad & afwikkel &

39; s Emily. Gratis productsIf je &

39; re op zoek naar een glycolic product te gebruiken overdag om nog betere resultaten te krijgen, Alpha H vloeibare goud perfectioneren Daywear is net het product en bevat kleine bruinen bollen die op verzoek barsten te geven een meer lichtgevende kijken naar uw huid, evenals alle anti-rimpel en huid hijs voordelen van beide glycolic en hyaluronzuur.

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer Alpha H producten