0.5mm Lotus Roller Dermaroller

€65,99 Op voorraad
Grootte:
0.5mm
Aantal:
  • Productreferentie: 3256957-7005935
  • Plane icon Binnen 24 uur verzonden
  • Verzending uit Verenigd Koninkrijk
  • Verzendkosten naar Nederland €11,99

Lotus Roller 0.5mm dermaroller – PR68

Een indrukwekkende schoonheid instrument kunnen bereiken indrukwekkende anti het verouderen resultaten

Een moderne aanpassing van een traditionele Chinese geneeskunde acupunctuur tool, de Lotus Roller derma roller werkt op twee belangrijke manieren voor huidverjonging:

1: collageen inductie therapie (Cit). De huid needling actie van The Lotus Roller dermaroller, onderzoek heeft getoond, kan het niveau van collageen in de huid stimuleren door tot 1000% in slechts één behandeling.

2: transdermaal absorptie. Huid needling verhoogt de absorptie van topische producten, zoals onze natuurlijke Anti veroudering en litteken Serums (die we aanbevelen om te worden gebruikt in combinatie met onze dermaroller), met maximaal 10.000 keer in één behandeling.

De rol van 0.5mm is misschien wel de beste all ronde roller en het meest nuttig voor het gezicht. het helpt absorptie van producten van de schoonheid en is de kleinste roller die inducts van collageen.

Gebruik de Lotus Roller derma roller voor de behandeling van een aantal veelvoorkomende huidproblemen, met inbegrip van zichtbaar verminderen rimpels en andere tekenen van veroudering, uitgebreide poriën, slappe huid, hyper pigmentatie en saai en oneffen teint. Vanwege zijn vermogen om te stimuleren van de bloedstroom, kan de Lotus Roller derma roller ook doeltreffend zijn op de bestrijding van littekens en vermindering van haaruitval (voor gebruik met witte Lotus natuurlijke serums en sprays voor optimale resultaten).

Dit is werkelijk een wonder hulpmiddel als een waarschuwing, maar herinner me dat u koopt een product met naalden. Wees niet geneigd om te kopen goedkope imitaties (zelfs de FDA vermeld hoeft niet per se een garantie van steriliteit of veiligheid). ). De Lotus Roller is vervaardigd volgens de hoogste normen. Gebruikt en correct opgeslagen, zal onze hoge kwaliteit dermarollers u voorzien van een jaar van schoonheid therapie

Zeer belangrijke eigenschappen

; Veilig: De Lotus Roller derma roller is vervaardigd volgens de hoogste professionele normen, steriliteit en kwaliteit te garanderen

; Betaalbaar: Beware van goedkope derma roller imitatie of FDA vermelde items

; Effectieve: Wij raden 0.5mm derma roller voor het gezicht. het is de kleinste grootte te effectief inwijden collageen

Duurzaam: 192, 0,30 mm breed naalden, gemaakt van roestvrij staal, duren tot een jaar, in tegenstelling tot andere merken

; Helpt: Rimpels, tekenen van veroudering, uitgebreide poriën, slappe huid, saai & oneffen teint, littekens

"

De producten worden verzonden door de afzonderlijke verkopers in Europa. De levertijden en de verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de verkoper en de geselecteerde aflevermethode.

Je kunt een van de volgende aflevermethoden selecteren:

Zodra de bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging. Je kunt de status van de bestelling ook opvragen via Mijn profiel  Mijn bestellingen.

Houd er rekening mee dat de levertijd langer is voor moeilijk bereikbare locaties.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de door jou bestelde producten compleet en volgens je specificaties worden geleverd. Mocht je echter een onvolledige bestelling of verkeerde artikelen ontvangen, of als je om een andere reden niet tevreden bent met de bestelling, kun je de bestelling geheel of gedeeltelijk annuleren. In dat geval krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Bepaalde producten die via Fruugo worden aangeschaft, kunnen niet worden geretourneerd. Het gaat hierbij om de volgende producten:

De producten die je wilt retourneren, moeten zich in de oorspronkelijke staat bevinden en alle accessoires moeten aanwezig zijn. Houd er rekening mee dat de verkoper de geretourneerde producten mag weigeren en aan je mag terugsturen als je je niet hebt gehouden aan het retourbeleid.

Een retournering aankondigen

Laat ons binnen 14 dagen na levering weten dat je je bestelling, of enkele producten van de bestelling. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

Onze klantenservice stuurt je specifieke instructies voor het verzenden van het retourpakket aan de verkoper(s). Verstuur het retourpakket niet voordat je de instructies hebt ontvangen.

Let erop dat als je een zwaar (gewicht boven 20 kg) of groot product terugstuurt dat speciale behandeling vereist, je dit vermeldt in de e-mail aan de klantenservice van Fruugo zodat we je kunnen helpen bij het regelen van een geschikte retourtransportoptie. Let er ook op dat bij terugsturen van een zwaar of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen.

Als je daarnaast een product of producten met een waarde van boven de 1500 euro retourneert, adviseert klantenservice je bij een geschikte verzendmethode. Doorgaans moet je het waardevolle pakket via aangetekende, verzekerde post versturen, omdat Fruugo en de verkoper niet verantwoordelijk zijn voor goederen die tijdens de retourzending kwijt of beschadigd raken.

Producten terugzenden naar de verkopers

Als je producten retourneert naar diverse verkopers, moet je de producten overeenkomstig verdelen over afzonderlijke dozen voordat je ze verzendt. Je moet de producten versturen naar de verkopers die ze in eerste instantie naar jou hebben verzonden. Als je bestelling bijvoorbeeld in totaal zes producten omvat, waarvan twee producten van verkoper X en vier producten van verkoper Y en je alle artikelen wilt retourneren, verstuur je twee pakketten. De twee producten van verkoper X verpak je in één pakket, dat je naar het retouradres van verkoper X stuurt; de vier artikelen van verkoper Y verpak je in een ander pakket, dat je naar het retouradres van verkoper Y stuurt.

Vraag voor je eigen administratie om een ontvangstbewijs wanneer je het retourpakket afgeeft. Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, des te sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt. We laten je via e-mail weten wanneer de producten bij de verkoper zijn aangekomen en zijn geaccepteerd.

Als de producten die je hebt besteld niet beschadigd of foutief bij je worden bezorgt ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let er ook op dat bij het terugsturen van een zwaar (meer dan 20 kg) of groot item dat speciale behandeling vereist, jij verantwoordelijk bent voor de kosten van het terugsturen. Aan de andere kant, als je alle producten die je hebt besteld van één verkoper retour stuurt, krijg je ook de orginele verzendkosten die je hebt betaald terug. Zie Restituties & verwerkingstijden voor details.

Beschadigde leveringen

Neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Fruugo als je een beschadigd, kapot of defect product ontvangt. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

We zullen je doorgaans aanraden het beschadigd product terug te sturen naar de desbetreffende verkoper. Zodra het product bij de verkoper komt, zullen ze je een nieuw of gerepareerd product sturen. Als er geen vervanging kan worden gegeven of als je de hele koop wilt annuleren, laat dat ons dan weten en je ontvangt een volledige teruggave van het bedrag van dat item.

Fruugo kan de restitutie pas gaan verwerken nadat de goederen door de verkoper in ontvangst zijn genomen en zijn geaccepteerd. Hoe sneller je een artikel retourneert, hoe sneller je het aankoopbedrag teruggestort krijgt of hoe sneller het vervangende artikel naar jou wordt verzonden.

Als de buitenverpakking van je bestelling bij aankomst duidelijk is beschadigd en je vermoedt dat de producten ook zijn beschadigd, kun je de levering weigeren en de klantenzorg van Fruugo daarvan in kennis stellen. Het vervangende artikel wordt zo spoedig mogelijk naar je verstuurd, maar niet eerder dan dat het pakket bij de verkoper is aangekomen.

Meer White Lotus Anti Aging producten